0

2019 Mr. Olimpia Preview

, Geoff Roberts

Általában kijelentem, hogy a történelem két legnagyobb olimpiai versenye az 1998 -as, valamint a 2009 -es átadások. 2009 A versenytársak száma miatt, akiknek ésszerű lehetősége volt a show megnyerésére, valamint 1998 -ban, mivel a hosszú futó bajnok nyugdíjba vonult. Hat éves dorian dominancia után határozottan látnánk egy új olimpiát. Ez utóbbi körülmény szokatlan. Szerencsés számunkra, nem annyira szerencsés másoknak, ez a megfoghatatlan bajnok-nem a show-in-the-show körülmény, amikor ismét a legjobb a sarkon.

Ebben az évben egy teljesen új dinamikát fog látni az új bajnoki garancia vonatkozásában. Nem csak az Olimpia Shawn Rhoden úr nem lesz ott, Phil Heath, valamint a hatalmas Ramy szintén hiányzik, akik mindkettő nyilvánvaló kockázatot jelent a címre. A 2019. évi Mr. Olimpia ugyanolyan széles, mint bármilyen típusú ilyen típusú történelem során.

Úgy tűnik, hogy egy srác külföldi akciófigurája, amely a legfeljebb a legfeljebb. Miután megnyerte az Arnold Hagyományt ebben az évben, a show -ban valójában nincs senki, akit fölé helyeznek, dexter Jackson kivételével. Ennek ellenére Brandon nincs hibák nélkül. A legutóbbi megmutatása óta a lábai még mindig nem felelnek meg a felső testének, és elölről sokkal jobb volt, mint a háta. Mivel az Oxygen tornateremben elkezdett edzni az Oxygen tornateremben, következetesen körözte az állapotát, ami a múltban komoly problémát jelentett. Mivel a Kuvait felé tartva Brandon évről évre csodálatos fejlesztéseket tett, valamint a show -t is. Ezen páratlan javítások alapján láthatjuk, hogy az emberek miért várják el, hogy ezek a kisebb hibák legyőzzék az olimpia idejét. Lehet -e legyőzni Brandon a legjobban? A lehetőségek sincs.

William Bonac -ot a közelmúltbeli show -k alapján a második sorban kell gondolni Brandon mögött. A hódító olyan magas volt, mint a harmadik az olimpián, valamint néhány államnak, amelyet másodiknak kellett volna lennie. William feltételezte, hogy egy kortárs napi Lee pap, mint rövid versenytárs, aki még mindig képes a fejét a legjobbakkal a legjobbakkal, annak ellenére. Az általános egyensúly szempontjából William a legjobb a show -ban. Az egyetlen gyengesége a magassága, a hétköznapi és az egyszerű. Sajnos William az elmúlt hetekben néhány viszonylag nagyobb edződrámával foglalkozott, ami rendkívül pusztítást okozhat az olimpia készítményeire. Feltételezve, hogy ez a dráma nem befolyásolja William testét, és Brandon nem animációs karakter, William gyorsan megnyerheti a Bodyuilding legnagyobb címét.

Roelly Winklaar ez a sötét ló. Ez az ember nemcsak nyerni képes, bármennyire is megsemmisíti a felállítást. Sokkal több izomtömege van négyzet hüvelykben, mint bármi típusú srác. A Winklaarnak az emberi történelem legnagyobb tricepszje, valamint a történelem valószínűleg a legjobb karjai. Ő a legjelentősebb őrült az IFBB -ben, amely sokat állít, mivel minden IFBB Open Expert BodyBuilder engedéllyel rendelkező mutáns. A holland fenevadnak egy látványos hibája van: következetesség. Soha nem értjük, melyik Roelly fog megjelenni. Puha Reolly, hámozva, szoros középső szakasz, Reolly, duzzadt hasa. Valójában a térkép körül van. Ha a Szörnyeteg képes tárcsázni az összes más világ izomában, akkor élő, lélegző, fejfájás lehet a többi srác számára.

Feltételezem, hogy itt az ideje, hogy beszéljünk a felállásban, dexter Jacksonban csak a vámpírról. Nyilvánvaló, hogy az emberi vér az a trükk a tartóssághoz ebben a sportban, mivel a penge tartóssága felülmúlhatatlan. Dexter két hónapos ötven éves lesz, amikor az olimpia körülgurul, és ő is valódi kockázatot jelent a trónra. Nagyon fontos egy olyan sportban, amely izomtömeg megszerzését és a zsír elvesztését is nem szabad lehetetlennek lennie. Ennek ellenére Dexter néhány héttel ezelőtt felveszi a fiatalokat, valamint a Comer Luke Sandoe -t a Tampa Pro -nál, hatékonyan olyan megbeszélésekbe, mint például ez az Olimpia Gold versenytársának. Dexter megnyerte a második olimpia címet, valamint a negyvenkilenc éves folyamatban a 30. szakma sikerét a lehető legjobb történet az idei show-ba, valamint a testépítés történetében a legnagyobb történet.

Luke Sandoe olimpia debütálása érdekes. A sok kiemelkedő brit profik közül, amelyek jelenleg a rangsorral emelkednek, Luke a legegyszerűbb, hogy izgatott legyen. A Juggernaut hatalmas, szurkoló, visszaverődő testtel rendelkezik, hasonlóan a Dorian Yates -hez. Követelmény, hogy többet mondok? Luke későn egy szinte állandó, magas színvonalú videó anyagból áll, ami egy darab húgyossá teszi a gyökerét. Kemény, nem szar, autentikus személyisége egyértelműen átfogalmazza a hamis fizikai fitnesz-tervek korában, akik csodálatosan gyűjtik az összes érdeklődést és a pénzt. Ha szeretnél lemondniPontosan az, hogy miként lehetett kitűnő testépítővé válni, megfeleljen és emulálja Luke Sandoe -t.

Ami az előrejelzéseket illeti, ezeket a versenytársakat nem véletlenszerű sorrendben tárgyalták. A Brandon Curry -ként megértett élő, sétáló akciófigura ugyanúgy lesz ez a részben kibelezett felállás. Az ötödik és a hatodikért folytatott csata könyörtelen lesz. Önzően úgy döntök, hogy Luke -t az ötödikben leszállt, csak mivel úgy érzem, hogy nagyszerű a sport számára. Nathan de Asha, Steve Kuclo, valamint Jon Delarosa a hatodik harcban lesz. Steve, valamint Jon mind a nyolcadik, mind a hatodik eksztatikus anyagot tartalmaznak, nem Nathannal. Inkább Nathan -t a nyolcadik LOSC Lille Mez és Urawa Red Diamonds Mez a hatodik anyag elpusztítja, bár ez részben attól függ, hogy ki fejezi be az ötödiket, mivel Nathan és Luke viszonylag erős brit rivalizációval rendelkezik. Aggódom, hogy Nathan alig jelenik meg az olimpiai többi férfi mellett, valamint a hatodik vagy a hetedik helyen. Teljes szívvel vonzom Jon Delarosa hatodik leszállást. Míg a motívumaim önzőek, és azon az igazságon alapulnak, hogy Jon, valamint én is rendkívül hasonló küzdelmeket tapasztaltunk az elmúlt vagy két évben, a piacon senki sem fogja elutasítani, hogy Jon kiváló srác, és megérdemli a magas színvonalat. A hatalmas táncon.

Ha őszinte vagyok, akkor az idei olimpia valamivel kevésbé érdekes Phil, Shawn, valamint a Ramy oldalán. Noha a korábban meghatározottak szerint ez a körülmény szokatlan, és ha Pokemon bármit is tanított nekünk, mint gyerekek, bizonyos esetekben a szokatlan esetekben sokkal jobb, mint izgalmas. Ebben a helyzetben egy szokatlan körülmény hihetetlenül érdekes lesz a jövőben. Feltételezve, hogy Brandon vagy William ebben az évben Mr. Olimpia lett, a 2020 -as kiadás egy korosztályra lesz, három olimpia úrral, mind a legfontosabb, és ugyanazon a színpadon harcolva. Alapvető Brazil labdarúgó-válogatott Mez fontosságú, hogy az erdőt a fákkal láthassuk az évek show -jával kapcsolatban, mivel ez rendkívül jó a testépítés története legnagyobb olimpiáját.